Your daily dose from all over the web.
20th September 2024
Invigning MC Collection

Date

MCM Classic

[[{“value”:”Någon i folksamlingen på mer än hundratalet åhörare gjorde en uppmärksam observation. ”Det här känns bra! I Sverige är vi normalt sett dåliga på att hylla och lovorda framgångsrika personer när de lever”. Så att se branschens mest framstående personer, tillsammans med filmteam, press, vänner och familj. Med tanke på att mannen som äras med en egen utställning inte ens fyllt 30 så är det… Vaddå? 54? Ja, men gotlänningen som runt om i Världen uppmärksammas för att vara en av de bästa inom sitt skrå har alltid gett ett intryck av att allt han gör är oförskämt lätt. Den som besöker MC Collection på Tidö slott denna säsong får möjligheten att se att det ligger väldigt mycket arbete bakom den mannens sorglösa attityd. Vi skulle tveklöst kalla honom för geni om vi inte visste att han skulle dö av skam isåfall. Men när många i publiken under invigningen om din ”halvtidshistoria” är världsberömda av egen kraft, ja då vet vi att Olas arv kommer att finnas kvar och växa. Någon gång kommer någon även att kunna kalla honom geni utan att han skäms… Kanske. Men vi hoppas att han alltid fortsätter vara lika kreativ och jordnära.

I nästa nummer av Allt om MC kommer du att kunna se och läsa mer. För det här var som ett mingelparty som många kommer att önska att de inte missade. Du som har möjlighet, gör Tidö Slott och MC Collection till ett besöksmål för att ta reda på mer om Ola Stenegard. Hur började det? Och varför? Varför kunde han svetsa innan han kunde stava sitt namn? Men oavsett om du gillar detaljerna kring vad som gör svensk motorcykeldesign stå ut som extraordinär på jordens alla kontinenter, så är alla motorcyklar i museet en fantastisk upplevelse att se.”}]]

Click here to see source

More
articles

Welcome to theDailyMotorcycle.com!

TheDailyMotorcycle.com offers motorcycle enthusiasts a wide range of curated content from across the web.

We value your feedback and welcome any thoughts or suggestions you have. Reach out using our contact form.

If you're a business owner or advertiser, use this form to find out how to connect with a highly engaged community of motorcycle fans. Click here to learn more.